[lördagen] i madrid

Även detta en dag av magi. Att fortsätta känna värmen, att kunna gå i shorts och sitta på uteserveringar. Att dessutom bli guidad och tolkad av sin sjuttonåring. Det kan inte bli bättre. Såklart om storebror varit med. Då hade vi varit kompletta.

Vi skrattade och pratade allvar omvartannat. Åt en massa gott, drack en massa gott och njöt av varandras sällskap. Shoppade en massa. Spanade i en massa butiken och hamnade på fler uteserveringar. Det viktigaste var tiden tillsammans.

Klockan sex var vi hembjudna till hans värdmamma och son. Blev bjudna på godsaker, satt där och vi kan inte ett ord spanska. Victor i mitten, lite nervös men tolkade så bra. Vi förstod varandra. En dryg timme i ett spanskt hem. Helt underbart. Och att se hur omtänksam hon är och att han trivs bra här. Det glädjer detta mammahjärtat. Lycklig känsla ju.

Därifrån begav vi oss ut i den spanska, varma kvällen igen. Restaurangbesök, åt den godaste Burrata jag ätit. Sen mot hotellet, vi skrattar och konstaterar att vi har ganska kul ihop. Kärleksfull ironi och skratt åt och med varandra. Älskar´t!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer