Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[lördagens] provocerade smaklökar

Igår var det lördag. Regnet föll men vad gjorde väl det. Vi roade oss att förbereda kvällens middag och tog dagen i lugnets tecken. Kompisar på middag och vi tycker det är kul och gott med mat så det blev bra. Nöjda, både vi och gästerna såklart.

Champagne och plock. Goda ostar och skinkor är en klar favorit. Tillsammans med honungsmelon. Man kan mumsa länge och ett bra bubbel till det. Mmmm. Till huvudrätt blev det fisk. Världens finaste röding med färskpotatis, en grillar citronhalva, sparris, räkor och en ljuvlig romsås. Alla mumsade. Den fisken kommer vi laga igen. Fisk på grillen är så gott. Fräscht med.

Till dessert blev det en favorit i repris efter önskan av mannen min. Snickersglasstårtan som jag gjorde i fjor. Enkel att blanda ihop och så god. Både igår och resterna idag. Denna borde ni prova. Receptet hittar ni - HÄR Jordgubbar till är gott.

Det blev en bra kväll, god mat och skratt och trevligt. Även om vi fick sitta inne mitt i sommaren så gjordes kvällen lyckad.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så mysigt med middag med vännerna❤️
nouw.com/byalma