[lucka 1] sharing is caring - årets roligaste utflykt/aktivitet

Då var det dax för årets blogg-julkalender. Jag spoilade en men valde en annan. Mina hemligheter kommer jag spara till längre fram. Jag har en bra lista och lovar ni ska få ta del av dem. Jag hoppade på Kajsons julkalender även i år. Med spännande rubriker kommer det bli tjugofyra bra dagar. Sharing in Caring. Ni hör ju själv hur bra det kommer bli. Ni kommer få läsa det jag delar med mig av ju.

Första luckan är årets roligaste utflykt/aktivitet. Och i mitt fall får det bli aktivitet. Och denna med stort A. en stor dag för alla.

Alla minns vi den sjunde juni. Den soliga fina fredagen i juni. Den dagen vårt stora barn tog studenten. En dag att minnas. Alla förberedelser, all uppladdning som sen blev en dag att minnas. All kärlek och vilken fest. Detta var årets händelse för oss. Denna dagen minns vi och tänker på ofta. Vilken glädje och så stolta vi är och var. Han var klar. Han sprang ut och vi skålade. Underbart.

Har ni haft en student vet ni vad jag pratar om. Har ni själv tagit studenten vet ni det än mer. Och har ni det framför er så ladda och njut både innan, under tiden och efteråt. Det är en stor dag som är värd all energi den kan få. En dag att dela med sig av minsann.

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

#julkalender2019 #kajsonsjulkalender #bloggjulkalender #sharingiscaring

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Vilken underbar idé med årets blogg-julkalender😘
nouw.com/byalma