Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[lucka 19] om jag vann 100 miljoner

Lucka nummer 19: ” Om du vann 100 miljoner på lotto – vad skulle du göra då?”
Hur skulle du förändra ditt liv?

Har ni funderat på det nån gång? Om ni vinner en massa pengar, vad gör ni då? Hur det förändrar ert liv och hur kommer vardagen se ut? Klart ni har. Det har nog alla gjort. Drömt och fantiserat om stora vinster. Så mycket så att det aldrig tar slut på kontot. Du kan handla och handla så det inte ens märks och syns. Tänk om det var så. Fast helt ärligt. Jag tror man tröttnar på det livet ganska fort. Att inte behöva tänka till, att inte se ett stopp och att inte ha en känsla för pengar. Eller?

Jag har såklart tänkt på vad jag skulle göra. Kanske sluta jobba för ett tag. Kanske åka jorden runt. Åka med alla jag vill åka på resa med och bjuda de på brakmiddagen med stort B. Det skulle jag göra. Låta de behövande runt mig få vad det behöver och låta det välgörande ändamål jag tror på få en slant så jag känner mig behövd. Det hade jag gjort. Men jag hade också reflekterat över situationen. Vad pengar gör med en. Hur man är och blir som person. Pengar är inte allt. Eller?

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer -> HÄR

#kajsonsjulkalender #julkalender #julen2021 #bestofnouw2021

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar