Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[lucka 21] kärlek till mig själv

Lucka nummer 21: ”Hur ger du dig själv kärlek?”
Ger du dig själv kärlek? Vad är kärlek för dig? Hur ger du dig själv kärlek och gör du det tillräckligt mycket?

Kärlek till sig själv. Att visa sig själv kärlek och omtanke tycker jag är viktigt och det kan göras på många vis minsann. Materiellt eller med handling. Jag tycker att jag är snäll mot mig själv varje dag. Jag har bestämt mig för att vara det. Minste tre snälla saker varje dag mig mig själv. En parameter i det är min träning. Varje dag gör jag så min kropp får jobba. Inte bara av mat och kalorier utan med träning och fysisk rörelse. Det är kärlek det. En annan är mat, jag äter det jag uppskattar, det jag mår bra av och det min kropp trivs med. En tredje är det jag bär. Jag klär mig bara i det jag trivs i.

Jag kan också visa kärlek till mig själv med saker. Jag är bra på att unna mig. Nagelbygge, ansiktsbehandling, shopping och fika. Även med att umgås med de människor jag uppskattar. De som är viktiga för mig och som jag trivs med. Det är en form av kärlek till sig själv. Livet är för kort för att göra det man inte vill. Man kan absolut få lov att ha tråkigt men att själv välja det man inte vill är inte rätt. Då är man inte snäll mot sig själv. Kärlek är lycka för mig. Och det värdesätter jag!

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer -> HÄR

#kajsonsjulkalender #julkalender #julen2021 #bestofnouw2021

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar