[lucka 21] sharing is caring - helgfrukosten

tips & blogg

Helgfrukost. Är den bättre eller sämre och hur ser den ut egentligen. Vad är viktigt och vad värdesätter man. Det delar vi idag den tjugo första december. Olika för många men en del står nog för samma sak. En frukost är en frukost men kan variera.

Att få sitta vid matbordet länge. Att inte ha en tid att passa och att få låt att njuta. Att faktiskt vara hungrig när det serveras och stanna tiden för en stund och uppskatta nuet. Det är kvalitativ frukosttid för mig. Och vad äter jag helst. Goda färska frallor med ost på, en god färskpressad juice och en stor kopp kaffe. Eller flera. Och ägg. Ägg för mig är A och O. Alla frukostar innehåller ägg. På ett eller annat vis. Och på helgen. Då äts de sittande och ur äggkopp. Det är skillnaden. Kanske konstigt men värdefullt. Till vardags kan de ätas rakt upp och ner stående. På helgen njuter jag. Av äggen. Av frukosten.

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

#julkalender2019 #kajsonsjulkalender #bloggjulkalender #sharingiscaring

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

[letar] efter blogg-julkalender

liv & välmående

Nån som vet nån. Eller har nån. Eller ska ta fram en. Eller vill vara med på en. En blogg-julkalender med texter varje dag utifrån samma mallar. Jag letar och fnurar och har bestämt att ha en från första december. En kul grej tycker jag! Vad säger ni?

#julkalender2019 #jul #blogg

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer