Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[lucka 24] lärdom av årets kalender och god jul

Lucka nummer 24: ” Vad lärde jag mig av årets kalender ”

Ja, mina vänner. Har ni hängt med i årets kalender? Att någon skriver rubrikerna och jag formulerar svaren är kul. Det får igång ens hjärna och man får reflektera på saker man inte alltid gör. Vissa rubriker ger självklara svar men andra får en att tänka till. Och lära sig saker om mig själv och kanske ni får veta saker ni inte vet om mig. Jag gillar att bli inspirerad och att kanske inspirera andra. Jag lärde mig nog att formulera mig än mer i år och att få stanna upp varje dag och skriva det jag vill. Det som kommer upp först bland mina tankar. Jag längtar redan till nästa år. När det är dags igen.

Fast nu ska det först firas jul. Idag är det ju julafton. Det blir mat och paket och en god familjekänsla. Stressen har lagt sig och vi kan andas ut än mer. Nu kan vi stanna upp och ta till vara på stunden. Hoppas alla gör det. Njuter av tillvaron lite.

Jag hoppas också alla är friska,. har nån hos sig att faktiskt få säga God Jul till och att få kiv att äta nått gott med. Att känns stämningen med. Ingen ska få vara ensam i dessa tider. Jag önskar er ALLA en GOD JUL med den största kramen!

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer -> HÄR

#kajsonsjulkalender #julkalender #julen2021 #bestofnouw2021

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar