Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[lucka 4] svårt att acceptera

Lucka nummer 4: ” Vad har du svårt att acceptera?”
Varför tror du det är svårt? Vad kan du göra för att acceptera det?

Rubriken säger mycket. Vad är svårt att acceptera. Jag har accepterat och förstår hur tidens axel är men nånstans är det svårt att inse hur fort tiden går. Att mina barn nu är så stora som de är. Två vuxna självgående grabbar. Mina barn. De som nyss var små och jagade varandra, fäktades med lasersvärd och tjoade vilt. Fast jag är bottenlöst stolt över dem. varje dag. Är glad för den tiden jag hade med de när de var små och än lyckligare över tiden nu när vi umgås nära. Kärlek ju.

Ett barn bor inte hemma, ett barn är inte alltid hemma men vi har en nära relation i detta. Vilket jag uppskattar. Det är värdefullt att få all tid man kan, att skratta tillsammans och bjuda på sig själv. När man får denna relationen bevarad då accepterar man att de är stora. Jag har inget val utan jag inser. De är världens finaste, nu och då. Jag tror att acceptansen ligger lite i saknad. Jag saknar nog att få krama och hålla de nära hela tiden. Men inser att det går ändå. Det får gå ändå.

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer -> HÄR

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar