Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[lucka 5] mitt lyckligaste barndomsminne

Lucka nummer 5: ” Vad är ditt lyckligaste barndomsminne? ”
Vad säger det om dig?

Att välja ett lyckligt barndomsminne är svårt. Nästan omöjligt. Min barndom har varit lycklig rakt igenom. Vi har varit en stark familj som brytt sig om varandra, känt för varandra och varit med varandra. Vi har åkt på semester både i Sverige och vida världen, vi har haft de mysigaste jularna med stora familjer, kusiner och annat. Vi har spelat spel och lagat mat, vi har skrattat och gråtit, vi har stannat upp och tagit vara på alla stunder vi bara kunnat. Min barndom har präglat mig, jag är helt övertygad om det. Jag har uppfostrat mina barn likvärdigt, jag fick vettiga värderingar som jag försökt föra vidare igen.

Även om jag var vuxen den 22 januari 2002 så rasade min värld. En del av min barndom gick i spillror. När en förälder försvinner då rasar en familj. Jag hade redan då en egen familj men min grund raserades. Min mamma lämnade mig. Cancern tog henne och jag stod kvar med bror och pappa. Då haltar en familj. Men jag är glad för den barndom jag fick, denna har gett mig lycka, den har gett mig en stark ytan att stå på, den har gjort mig till den jag är. Och det är jag glad för.

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer -> HÄR

#kajsonsjulkalender #julkalender #julen2021

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar