Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[lucka 7] guldskimmer en vanlig dag

Lucka nummer 7: ” Hur kan du skapa guldskimmer över en helt vanlig dag?”
När brukar du göra det? Kan du göra det oftare? Hur blir det då?

Att skapa guldskimmer en vanlig dag kan tolkas hur som. Guldskimmer är väl förknippat med välmående. Att man vill hitta ljusglimtar och lycka i varje liten stund, i varje dag och med alla möjligheter. Jag tycker att vi är bra på det. Vi hittar våra små detaljer i både helg och vardag. Njuter av varje stund lite extra. Det kan ju faktiskt bara vara med en bra film och en kopp te i soffan, lika väl som det är champagne en lördag med vänner. Att stanna upp och hitta sitt välmående i varje dag är för mig viktigt. Livet är för kort för att inte levas. Guldskimmer varje dag måste alla hitta och sprida över sina dagar. Sitt liv. Man kan göra det enkelt för att må än lite bättre. Och tillsammans kan vi göra det med små handlingar, små moment.

Tittar man på nedan solnedgång över det vackraste havet jag vet. Då ser man att ett guldskimmer kan lägga sig över vilken plats som helst, över vem som helst. Där kan jag stanna upp, titta mig omkring och känna mig lycklig. Livet är guld. Livet är värdefullt. För alla, varje dag! Ta tillvara på ditt liv du med, hitta det du kan hitta själv eller tillsammans! Do it now!

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer -> HÄR

#kajsonsjulkalender #julkalender #julen2021

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar