[lucka 8] sharing is caring - boktipset

tips & blogg

Ett boktips. Idag den åttonde december får ni detta tips. Jag har alltid för dåligt med tid för att faktiskt läsa men att lyssna, det både hinner jag och älskar jag. Speciellt på mina långa promenader då är ljudböckerna mitt sällskap ofta. Många har jag plöjt igenom men nu ska ni få tipset av en av mina senaste. Jag blev själv tipsad om denne. Den känns så nära och så verklig. Som nån man känner.

Jag rekommenderar verkligen er att lyssna/läsa denne. Jag blev fast och tog varje sekund till denna. En helt vanlig familj. Det är vi alla. Och allt kan ju hända.... livet kan förändras på bara några sekunder så det gäller att hänga med. Och hur mycket kan vi påverka i det.

Hur långt skulle du gå för att skydda din familj? Och hur väl känner du egentligen dina barn?

De är en helt vanlig familj. Prästen Adam, juristen Ulrika och deras 19-åriga dotter Stella. De bor i en fin villaförort utanför
Lund och på ytan tycks deras tillvaro perfekt. Men en dag raseras allt. Stella anklagas för mord och hamnar i häktet.

Kvar finns de förtvivlade föräldrarna som inte förstår vad som har hänt eller vad de ska ta sig till. De är båda beredda att
göra allt för att hjälpa Stella, men frågan är bara om de egentligen känner sin dotter. Eller varandra.

I tre olika delar får vi följa fadern, modern och dottern, och bit för bit avslöjas sanningen om vad som egentligen hände.

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

#julkalender2019 #kajsonsjulkalender #bloggjulkalender #sharingiscaring

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Tack för tipset❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

[gårdagens besök] på Malmös bästa restaurang

liv & välmående

Det vill jag nog faktiskt påstå. Malmös bästa restaurang. Vi var åtta personer på Quan. Smaklökarna dansade i munnen med alla dessa rätter vi fick prova. Det var minst sagt magiskt. Detta är ett ställe jag gärna besöker igen. Hela atomsfären, servicen... ja allt. WOW.

Ovan ser ni ett spann av det vi åt. Det var så många kvalitativa smaker på en och samma gång. Kockens val. De valde ut det bästa. Och ett gott vin till det. Det här kallas jag exklusivitet i fokus. Och innan fick vi skåla i väl vald drink. Vi hade minsann mycket att skåla för och vi tog tillfället i akt. Vidare gick vi till Ginbaren och trängdes och drack en god Ginotonic. Jag som inte gillar det med denna föll definitivt mig i smaken. Sötare och feminin. I sena natten åkte vi bussen hem. En kväll att minnas. Och att göra om. Lyckos mig!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer