Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[lucka 9] min spegelbild

Lucka nummer 9: ”Vad tänker du när du ser dig själv i spegeln?…”
Har du reflekterat över dessa tankar? Är det tankar du gillar eller något du skulle vilja förändra?

Min spegelbild. Vad säger det mig och vad säger det andra. Det är svårt och detta kan man analysera hur mycket som helst. Jag kan titta med olika ögon, en tidig morgon trött och sliten är man inte direkt stolt över sig själv. En kväll när man är stylad och vidgjord kanske man är gladare. Det finns alltid saker att förbättra. Äta mindre, träna mer. Då kanske man kan se sig själv bättre, starkare och smalare. Men. En spegelbild innehåller mer än så och det är viktigare att se. Det inre.

När jag tittar mig i spegeln och analyserar min insida kan jag faktiskt klappa mig på axeln. Jag är stolt över mina presentationer, mitt liv och mitt välmående. Är oftast lycklig och glad och tar tillvara på stunden. Min spegelbild innehåller glädje och lycka varje dag. Styrka och stolthet. Lite tvivel men inte mycket alls. Min spegelbild är ärlig och gedigen. Alltid.

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer -> HÄR

#kajsonsjulkalender #julkalender #julen2021

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar