[lyxigt fredagsmys] på bästa stället

Ups, I did it again... och ingen är lyckligare än jag. Att få tillbringa fredagskvällen på SPA, i Ystad med bästa sällskapet. Jag kan leva på det hur länge som helst. Väninnan jobbar, jag roar mig i de varma poolerna nån timme och sen får vi kvällen ihop. Skvaller och bubbel i sängen och sedan den godaste avsmakningsmenyn på Gildas inne på Ystad Saltsjöbad. Har ni inte varit där så bara måste ni. Maten, miljön, stället, ja helt håller så hög standard så man tappar andan. Smak och kvalitet.

Gildas och deras meny. Jag låter nedan bilder tala. Och ett vin som jag tror är det godaste jag druckit. Titta och njut, man delar och äter tillsammans, delar smakerna och vi, vi är överens om att alla rätterna håller högsta tänkbara standard.

Vilka smaker. Mätta och nöjda begav vi oss i säng. Vad som var godast? Det kan jag inte svara på... allt, allt... allt... dessutom mina vänner, desserten med marängtopp flamberades på plats. Kika på mitt instagram så ser ni det live (lindasofieolsson)

Regning morgon vaknade vi till men att få sitta och njuta av denne frukostbuffé och prata livet medan regnet faller utanför, man kan inte vara lyckligare. Vi har känt varandra länge, delat livet i så många år. Värdefull vänskap som jag älskar.

#ystadsaltsjöbad #spa #livet #lördag #gildasatysb #ysb #photooftheday

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Ser helt underbart ut❤️
nouw.com/byalma
lindasofieolsson
lindasofieolsson,
var helt fantastiskt <3
nouw.com/lindasofieolsson