[madrid] från andra september

Så var dagen här. Dagen när barnet skulle åka. Han har vetat vad han vill länge och detta har varit ett mål. Att bli utvald på gymnasiet att bli utbytesstudent. Sagt och gjort och idag åkte han. Planen är fyra månader i Madrid. Flyget hem är satt till den 22 december. Speciell tid med tanke på Corona. Men viljan för detta är lika stark. Självständighet. Så stolt över honom.

Vi åkte såklart med över till Kastrup alla. Kramar i massor. Kärleken mellan bröder i djupa kramar är underbart att se. Och jag. Min körlek till honom, att se honom göra detta, det är så häftigt. Man sätter sig själv åt sidan och peppar honom. Tänk bara vilken upplevelse. Vilka intryck. Vilket liv i Madrid. Lite avundsjuk är man. Men vi kommer åka och hälsa på. Såklart.

Det har ju såklart varit tunga dagar att lämna det man har med ju. Avskedsfest för kompisar i lördags. Middag med oss i söndags. Fika med kompisar på tisdagen. Kramar, presenter och tårar. Fantastisk vänskap. Underbart att se dessa ungdomar. Tillsammans är de starka och betydelsefulla för varandra. Alla önskar vi honom lycka till - fyra häftiga månader.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer