[magisk] fredagkväll

Ni minns säkert. Jag har berättat tidigare om våra vänner som flyttade till Spanien. Nu är de hemma tre veckor och tillsammans sågs vi alla. Vårt lilla gäng. Magisk fredag i det vackraste vädret hängde vi ute hela kvällen. Tillsammans brukar vi laga mat men i denna värmen tänkte jag att inomhus vid spisen vill vi inte vara. Så en plock förrätt fixade jag och sedan gjorde vi den bästa paellan tillsammans. Det doftade ljuvligt och smakade än bättre. En upplevelse alla uppskattade. Wow med stora bokstäver ju.

Och våra drinkar. De hade två läskande goda sommardrinkar som ju såklart smakar så bra i solen. Och att ses igen alla efter ett år var så kul. Ett år har gått fort men samtidigt kändes det som det var så länge sedan vi alla var samlade. Finaste vännerna alla!

Jag fick tusan mersmak av utehäng. Vänner, sol och fest. Nu längtar jag extra mycket efter semestern. Man kan lätt vänja sig vid detta livet. Att bara ta till vara på stunden, njuta av tillvaron och bara vara. Det älskar jag. Exklusivt välmående är ju min röda tråd.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer