[magiska] hudvårdsprodukter

I samarbete med Grandel.se

Jag har nyligen inlett ett nytt samarbete. Ett samarbete av hudvårdsprodukter som ska bli så spännande att testa en längre period. Dr Grandel har ett sortiment som lockat mig ett tag. Min hudtyp är inte alltid enkel att ha att göra med men här tror jag finns mirakelmöjligheter. Efter att ha testat en gång känner jag redan en kärlek. Ljuvlig doft och magisk kvalitet.

Ni måste kika in på deras sortiment, med min kod LINDA20 har ni desutom 20% rabatt!

TIMELESS - SERUM
Guldskimrande och förfinande koncentrat som korrigerar ojämnheter och lämnar huden synligt slät.

Timeless Serum är särskilt utformat för att både tillföra djupverkande fukt och samtidigt korrigera ojämnheter. Resultatet blir en jämn och vacker hy. Beech Bud Extract minskar linjer och smårynkor och AHA-syra med en mild, kontrollerad peeling effekt, ger en extremt balanserad och förfinad hudkänsla. Klassisk hyaluronsyra fyller omedelbart och synligt överhuden med fukt och skyddar den mot fuktförlust.

TIMELESS - BALANCING CREAM
24h balanserande och vårdande anti-age crème för normal till kombinerad hud.

Dr. GRANDEL Balancing Cream är en vårdande anti-age crème som slätar ut fina linjer och rynkor. Den förbättrar hudens elasticitet och ger ett ungt utseende. Ansiktscrèmens formula berikas av en aktiv ingrediens som återställer hudens hydro-lipida balans och ger en härligt jämn känsla.

2 IN 1 CLEANSING FOAM
Uppfriskande rengöringsmousse med peelingeffekt.

Dr Grandel 2 in 1 Cleansing Foam passar hud som har en tendens att bli oren, där förhöjd sebumproduktion ger upphov till blemmor och pormaskar och ibland även intrycket av en grövre hudyta. Rengöringen ger huden en djupgående ren och frisk känsla. Uppfriskande lödder för daglig djuprengöring av oren hy. Fruktsyror (4%, pH 4.5 – 5) tar försiktigt bort döda hudflagor så att överskott av sebum lättare kan tvättas bort. Motverkar oren hy, gör huden slätare och ger huden klar lyster.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer