[matkassar] smart uppfinning

I samarbete med sverigesmatkassar.se

Vi har provat många men inte alla. Men uppfinningen matkasse är helt fantastisk. Det finns ju olika varianter med både recept och färdiglagat. Mängderna varierar och kvalitet lika så. När barnen var mindre var vi storanvändare på just matkassar men de senare åren har vi haft en svacka. Egentligen vet jag inte varför. Jo, där barnen började växa upp och äta mer då räckte aldrig maten för oss. Vi fick alltid handla mer och fylla på. Då tappade det lite sitt värde i slutändan. För oss.

På Sveriges Matkassar ser man bra recentioner på de mest attraktiva kassarna idag. Där finns bra länkar och bra information. Idga är Hello Fresh mest populär. Tätt följt av Middags Frid och Linas Matkasse. Två av tre av dessa har vi provat. Vi har varit nöjda. Vi dömmer inte ut en enda kassa vi har provat genom åren, alla har varit bra. Gillar konceptet ju.

Andra bra matassar som rekommenderas på Sverigeskassar är MatKomfort matkasse, City Gross matkasse, ICA:s matkasse, COOP:s matkasse, GI-Boxen matkasse, Mat.se matkasse. En del av dessa har vi också provat. Bra och mindre bra.

Hello Fresh är nog den vi kommer prova nästa gång. Med högst i rang kan den ju bara vara bra. Och när det är bra och nyttig mat dessutom. Vi försöker ju tänka rätt i matlagningen här hemma så det känns som denna hade passat oss bra nu.

Sen finns det faktiskt matkassar som erbjuder färdiglagat. Som du bara kan värma. Kan vara passande vissa dagar när tiden bara springer på. När matlagningen blir ett stressmoment. Kan tänka det hade varit optimalt när barnen var riktigt små. Men nu tycker vi det är kul att laga mat igen. Än mer mannen min. Så halvfabrikat blir inte vår grej direkt. Men få maten hemlevererat i kassar. Med recept för matlagning. Det är framtiden. Än mer i dessa tider med restriktioner. Men det är ett vinnande koncept. Jag är så säker. Kika in hos Sveriges matkassar ni med. Där kommer ni hitta er favorit. Jag lovar lovar.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer