[mexikanskt] med vännerna

När man gillar sina vänner så blir det extra bra. Vi gör det såklart med alla våra vänner. Dessa vännerna har vi funnit i vuxen ålder. En kollega till mig och hans fru. Och nu sågs vi igen. Med mexikanskt tema. Hur bra? Så bra så man tappar luft.

Mexikanskt tema innehåller ju allt. Ni vet tequila, maracas, piniata och godaste maten. Vi fick en gjutjärnspress att göra egna tortilla bröd. Tror aldrig jag kommer köpa färdiga igen. Dessa var så goda. Och med hela kombinationen. Alla tillbehör. Smakerna var utan dess like och vi åt och åt. Vi åt så mycket att alla somnade strax efter tolv. Hur är det möjligt. Ja tequila och Corona kanske hjälpte till. Och en rejäl dessert på det. Men så gott. Och så trevligt. Älskar vårt häng. Våra skratt. Yeah.

Vi avslutade såklart med att slå sönder piniata med batong. Godis överallt. Men är det mexikanskt så är det. Nu längtar vi till nästa gång. Vi kan fortsätta skvallra. Skratta och bara vara. Ja ni vet, det man gör med vänner man uppskattar. Livets plus.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer