[microneeding] har ni provat?

Sponsrat inlägg i samarbete med Skinroller.se

Jag har fått äran att prova Skinrollers microneeding. En kvalitativ produkt med som ger goda resultat. Den ökar hudens lyster, ger en jämnare hudton och passar såklart alla hudtyper. Behandling rekommenderas 1-2 gånger per vecka för att få önskat resultat. Detta är en stark produkt som borde finnas hos alla. Tillsammans med ett serum blir detta ett beroende.

Renewal & Glow-startkitet innehåller två av Skinrollers bästsäljande produkter: Renewal Hyaluronsyra + Vitamin C & E Serum och Skinroller. Hydrate & Glow-startkitet passar den som vill tillföra extra fukt och lyster till huden. Oavsett om man har torr, oljig, mogen eller normal hy. Jag känner redan resultat och kommer fortsätta ge min hud denna behandling varje vecka.

Nyfiken?
Kika in på Skinroller.se
Med koden; OLSSON20 har ni 20% på hela deras sortiment

En Skinroller stimulerar hudens produktion av kollagen och får huden att reparera sig själv genom att skapa små mikrohål i huden. Genom att lägga till Skinroller i sin hudrutin skämmer man bort huden med en kvalitativ och resultatinriktad hemmabehandling. Det är ett kraftigt skönhetsverktyg som hjälper till att minska synligheten av rynkor, bristningar, celluliter, ärr och en mängd andra hudskador och problem. Dessutom ökar den absorptionen av serum och krämer upp till 200 procent, vilket bidrar till att huden kan binda ännu mer fukt. Ge dig själv denna vardagslyx, du kommer inte ångra dig.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer