[mot] miami beach - day #5

Morgon och frukost buffé. Förvånad igen över hur amerikanare äter. Pannkakor, socker, juice och kakor. Tur vi vanliga kan äta lite äggröra och frukt med. Intressant och ännu ett wake-up-call. Bilen rullade i fem filer, tre timmar mot Miami Beach. Ett kort stopp för att äta lunch, Pizza Hut vankades och en kaffe i bilen. Musik och sång tog oss snabbt fram till paradiset.

På plats var det snabbt ombyte till solstol och bad. Dryga trettiograder, varmt i vattnet och drink vid poolen. Good life. Även barnen älskar ju detta liv. Utsikt över hav och hamn, helt fantastiskt. Att bara skåda detta paradis gör ju en lycklig ända in i själen. En mini ödla sprang förbi och fastnade på bild med minsann. Efter dusch (och styling, mannen min fick känna på hur det kunde vara att ha tonårsdotter, efter tre ombyte var vi redo, jag älskar det, kunde ju vara jag själv) och lite bubbel gav vi oss ut för middag.

Italiensk restaurang. Pasta Vongole med musslor, persika sorbet och en god latte. Smakfullt och gott. En liten promenad som förde oss tillbaka till hotellet, Härlig kvällsmiljö med tända lampor. Vacker att skåda även det. Trötta och solkyssta i huden laddar vi för dag två i Miami imorrn. Den kommer bjuda på stand, shopping och solande. Ännu en magisk en alltså.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer