[norskt] äventyr

Vilka dagar. Kollegor i Norge i samma bransch som vi. Det vi brinner för. Vi skulle berätta vårt flöde, våra tankar, vårt arbetssätt. Positivt bemötande och i bra stämning. Nytta med nöje för alla. Att lära av varandra är nyttigt. Och viktigt.

Flyg från Köpenhamn till Oslo och buss i samlings punkt. Många har vi träffat förut, det gör allt enkelt och så trevligt. En del har man ju följt i flera år tom. Och vår grundsten är ju densamma. Alla vill vi åt samma håll. Det gör allt så kul.

Och jag och min kollega. Trots våra 30 mil ifrån varandra varje dag är så så enkelt. Vi har lätt för skratt,bjuder på oss själv och trivs i varandras sällskap. Dessutom, jobbar vi ju bra ihop. På ett bra sätt. Tillsammans blir vår vardag enkel. Nu blandade vi ju bubbel i platsglas med jobb, skratt och konstigheter. Det händer alltid så mycket runt oss på nått vis.

En bra middag på ett nybyggt design hotell, Moxy Oslo X där vi även bodde. Så kl och läckra detaljer. Tilltänkta. En plats gitarr, ballonger, rosa älgar och lustiga texter. Bara för att nämna något. Så läcker hotell. Och smakfull middag. Och drinkar. På en tisdag.

Som fotografer ser vi bilder i det mesta. Vi tar oerhört mycket bilder.Långt många fler än dessa. Det finns tankar och skratt i varje bild. Vissa saker är så kul så vi skrattade till tårarna sprutade. Fantastiskt. Dessutom har jag fått uppleva årets första snö. Kallt och knaster under skorna. Glad för mössa, vantar och Uggs. Brrr. Nöjd efter två bra dagar. Taggar för morgondagens jobb igen såklart. Vi sträcker på oss, rodnar lite och klappar oss på axeln. Det är vi värda efter bra dagar. #atthemoxy #norge #skolfoto #livet #lycka

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer