[ny insikt] varje dag

Att ha ett barn som fyller arton om en månad är för mig ofattbart. Att han ska bli vuxen. Att det är arton år sedan han låg i min mage. Att han är så stor och självständig är för mig en gåta. Jag hänger inte med. Jag tycker att dessa år gått för fort. Varje dag inser jag det mer och mer. Att jag snart är förälder till ett vuxet barn. Nya insikter möter mig varje dag.

I brevlådan kom papper om mönstring och kommande lumpen, de hann knappt komma så fyllde han i och registrerade sig. Detta vill han av olika anledningar, utveckling och merit ligger ju högt. I april ska han göra högskoleprovet, även detta på eget intiativ för han har sina mål i livet ganska klara. Han vill ha så många dörrar öppna som möjligt för sin framtid.

Utvecklingssamtalet i skolan häromdagen var enkelt. Han ligger nästan i topp och tillsammans fokuseras det högre. Imponerande. Inte utan att man är stolt.

Boken han läser köpte han i USA, en bok på engelska om just detta. Hur når man sina mål och vad man kan göra bättre för att nå dem. Älskade unge - du kommer gå långt i livet. Du vet vad du vill och du kommer klara det garanerat.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer