[ny tanke] ny måndag på en tisdag

Det var måndag igen. Igår. Veckorna rusar iväg. Och när det måndag då är det dax för en tanke. En starkare än en annan vanlig tanke. På måndagar framhäver jag nått extra. Nått som finns nära till hands och som jag vill dela med mig av. Idag blev det på en tisdag och då delar jag en tanke kring barnen. De som är det viktigaste jag har. De som min kärlek är oändlig till. De som är mitt allt. De jag kan göra allt för. Nästan i allafall.

tisdagstanken;

Mammas pojkar. De är det. Från början uppfostrade vi dem med närhet. Att vi kunde prata om allt. Skratta tillsammans och ha en öppet relation. Det gör att mina barn är bland mina bästa kompisar. Tror vi känner varandra bra och bättre för varje dag. Att se de växa upp till starka pojkar är fantastiskt. De har en tydlig vilja och en stakad väg för framtiden. Underbart.

Den store har ju gjort allt först. Vi har fått gå igenom sprit debut, första flickvännen, kärleksbekymmer, diskussioner om livet, om skolan och om vardagen. Fortfarande finns lite kvar men mycket reder han själv. Och bara berättar hur det är och hur det kommer bli. Så när vi kan släppa tyglarna för den store är det dax att börja dra i den lille. Femton år och nu spelas allt allt upp i repris. Men nu är vi tre som kan visa honom hans väg. Hans storebror finns ju där. Stöttar och hjälper. Det är helt underbart att se. De tillsammans kan hitta på saker, diskutera livet och hjälpas åt. Det gör mig stolt. Det är värt en tanke. Varje dag tänker jag på dem. Mina två pojkar som är värda all lycka, värda ett liv att minnas, det bästa man kan tänka sig.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Intressant inlägg❤️
nouw.com/byalma