[nya mål] på olika vis

Måndag. Ny dag, nya möjligheter. Ny start mot nya mål. Började morgonen med bästa kaffet i bästa sällskapet. Många av höstens fotografer var samlade, peppade och taggade. Vi är nöjda och med mål om att denna hösten ska bli den bästa. Tillsammans kommer vi göra den till det. Med goda förutsättningar kan det faktiskt bli så.

Även en måndagsstart med att döda semester kalorier. Var min tanke att ta tag i de spår semester satt. Men med hyfsat dålig karaktär höll målet till klockan tio när det plötsligt delades en kaka. Socker, socker. Ja ja, imorrn är en ny dag och det är ju inte försent att börja imorrn. Jag är min egen PT, och nu vankas även mål om att träna fem av sju dagar. På ett eller annat vis. Det målet höll jag idag också. Jag tror jag välkomnar träningsvärk imorrn. Jag borde kunna hålla mina enkla mål nu. Inget orimligt, inga berg att bestiga, inga klassiker. Bara sockerfritt med träning.

Avslutande kväll med sommarkänsla, en gåva av lycka till han jag delar hus med. Svarta tofflor. Tänk att detta stått på önskelistan länge och idag gick det i uppfyllelse. Alla önskar vi oss olika saker i livet minsann.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar