[nyårsafton] en magisk en

Det blev tusan en bra nyårsafton. Underbara vänner, champagne och godaste maten. Allt blev precis som vi ville och önskade. Vi skrattade så vi kiknade och hamnade i säng halv fem. Det känns idag minsann. Trötta och slitna men nöjda.

Jag började dagen med en solig promenad och jacuzzibad. Sen jobbade vi i kapp med kvällens lyckade meny. Alla smakerna blev som vi önskat och med en kock som gäst sattes smakprovningen perfekt. Blinier inledde, smått och gott med ett glas bubbel. Till förrätt var det Mannerströms krämiga räksoppa och vitlökssurdegsbröd. En varmrätt med oxfilé, smördegsinbakad mandelpotatis och pepparsås. Och dessert av saltkolapanacotta, kolagädde, crunch och kolamarränger. Top-notch. Njutbart.

Sextonåringen åkte tidigt och åt med kompisar och var på fest, borta över natten. Nittonåringen åt hemma, hade förfest med kompisar här innan de begav sig för firande i Köpenhamn. De både hade årets kväll och var lika nöjda som vi. Underbart ju.

Vi gjorde en höjdpunkt av kvällen som vi sent kommer glömma. Vi skrattade så mycket och ni som vet förstår och ni andra får se och veta när vi pratas vid. En komedi utan dess like efter världens bästa idé. Vi skrattade igen. Och igen. Och igen.

Vid tolvslaget stod vi ute, kikade på lite raketer, kramades och skålade gott nytt och lovade varandra ett stabilt 2020. Det kommer det bli! Det var vi alla överens om. Denna kvällen tog vi med oss in i 2020 som en bra start. En underbar start minsann.

GOTT NYTT mina vänner - njut 2020 - det kommer vli en kanoners år!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
❤️❤️
nouw.com/byalma