Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[nyårsafton] mot 2021

Igår. Nyårsafton. Sista dagen på året som måste firas. Med eller utan Corona. Nyårsafton ska firas med goda mat, fina vänner, bubbel och sång. Och så blev det. Att vi var åtta personer gav nästan lite dåligt samvete men det var värt det. Alla var vi friska och handspriten flödade. Och trevligt hade vi. Vilken kväll. Mitt huvud nuddade kudden tjugo i fyra. Det känns nu.

Barnen var på sitt såklart. De är stora och självständiga. En på herrmiddag i Malmö och en på annan middag i Limhamn. Stiliga till tänderna begav de sig i väg. Och såklart. Pratade vi vid tolv och önskade gott nytt. Nytt år som innebär mycket ju.

Mannen lagade mat och briljerade. Allt smakade fin fint och till detta hade vi goda drycker. Bilderna får tala. Kanske ni kan känna känslan vi hade. Känslan av välmående och lycka. Livets lycka och smaklökar som dansade. Kvalitet på alla vis.

Dessutom sköt vi luftpistol. En lek mellan rätterna. Varierande resultat men så kul. Krävs koncentration men det är ju bara kul med. Detta lär vi göra igen. Denna gången sköt vi in 2021 och de gjordes även över hela himlen med raketer. Jag tror alla vill skjuta bort 2020 års elände och låta 2021 tar över. Alla är vi starkare än nånsin. Och det ska vi bevisa. Boom. Hoppas alla känner som jag. 2021 blir årets år. Jag hoppas ni alla hade en bra nyårsafton och blickar framåt. Önskar er ett Gott Nytt År!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer