Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[pandemins] påverkan för framtiden

Hur tänker vi att vi kommer påverkas framöver? Vilka spår kommer pandemin sätta? Kommer vi kunna leva på som vanligt, kramas och sitta inomhus. Nyser vi i allmänheten och kanske tom går till jobbet med lite feber. Jag tror vi kommer lära oss mycket av detta. Vi påverkas långsamt och säkert till det bättre. Att gå till jobbet sjuk igen kommer väl ingen göra. Men kramas och sitta nära. Det har vi ett sånt starkt behov av så vi måste. V skriker alla efter ett vanligt liv igen. Och måtte vi väl snart vara där. Om alla bara kan bli vaccinerade och hålla oss friska så. Men påverkade kommer vi vara. För all framtid ju.

Och vi kommer ju hamna i historieböckerna. Hela vår generation. Vi har genomgått en pandemin. Covid-19 som slog ut en hel värld. Mer eller mindre. Ofattbart när man tänker efter. Och obehagligt på samma gång. Ibland känns det som man sitter mitt i en film. Overkligt. Men nu har vi lärt oss hantera det. Även om vi aldrig accepterar det. Nu måste det ju bli som vanligt!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer