[pool] är den bästa investeringen

I samarbete med Poolgiganten.se

Att ha en pool hemma är vardagslyx. Att kunna doppa en tå när som på dygnet är livskvalitet. Det är många år sedan vi grävde vår och gjorde den klar. Små förändringar har skett genom åren och nya saker investeras i. men fortfarande njuter man av varje dopp man tar. Än mer när solen den strålar och man kan ligga där och njuta. Eller bara sitta på trappan lite.

Att sköta sin pool är egentligen ganska enkelt. Klor och backspolning, filter och en poolrobot. då kommer man långt. Vår dammsugare börjar dessvärre ge med sig lite. Det är dags att investera i en ny. Denna gör ju poolen ren och vattnet känns krispigare. Vi letar efter en bra, en till hyfsade pengar och en som orkar jobba när vi ber den. Varför städa poolen själv när en pooldammsugare kan göra jobbet? Finns i flera utförande, poolrengöring som städar botten, vägg och vattenlinje.

Vi har ju njutit av vår pool på så många olika vis. Med vänner och fester, lugnt och stilla själv, i lek med barnen eller bara att titta på som en vacker möbel i trädgården. Den ger så mycket. Barnen älskar den lika mycket även så stora som de är idag. De ligger på varsin madrass och bara njuter av tillvaron en stund. De blir aldrig för stora för det. Ingen blir det väl.

Vi har vänner som suktar efter pool nu. Som är på G att bygga och redan nu i höst. Då tipsade jag om Poolgiganten. Deras sortiment är bra och dessutom har de ett fantastiskt erbjudande nu. En poolkampanj på 20% på ett helt poolpaket, detta får man inte missa! Detta är den bästa investeringen för huset men framförallt för en själv. Vardagslyx, vardagskvalitet!

Med över trettio års samlad erfarenhet av att sälja och bygga pool så kan Poolgiganten med stolthet säga att de vet vad som krävs för att man som kund skall bli nöjd. De har valt att bara sälja beprövade, högkvalitativa och noga utvalda komponenter till deras pooler. Allt för att man som kund skall få ett badparadis som ger glädje i många år framöver!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar