[roadtrip] stalking och pool - day #3

Vilken dag vi haft. Helt underbart. Trettio grader, sol och värme. Bilen rullade efter frukost, målet var Orlando med en del fina stopp på vägen. Första anhalten var Jupiter, orten där familjen Parnevik bor. Vi körde in i området, stannade till vid huset och tog lite snabba bilder, feeling like a stalker, men ett sådant fint hus är värt att skåda. En tur till vattnet intill, underbar miljö, så vackert. Och helt underbart väder dessutom. Bilen rullade vidare...

Vi stannade i en hamn, på uteservering åt vi lunch, den bästa tonfisk-bowlen jag ätit nånsin. Vi kikade lite på båtarna, ett så lyxigt område, hus och båtar är så stora. Ödlor var även bosatta här. Nästa stopp var kaffe och de obligatoriska Dunkin Donuts, munkar som har ett överflöd av socker. Men ganska gott med.

Väl framme på vårt andra hotell i Orlando lockade poolen nån timme. Poolen var minsann lika varm som luften, helt underbart. Knappast svalkande men skönt. Att känna denna varma känsla är en efterlängtad känsla minsann.

Kvällen bjöd på promenad ut i värmen. Ganska tragiskt att se dessa flaggor på halvstång överallt. Efter skolskjutningarna, varje stång är halv. Ikväll hittade vi en helt fantastisk japansk restaurang. Kocken lagade vår mat i bordet, smakfullt och häftigt. Att dessutom höra sina barn föra sig på engelska galant, de får tom beröm över hur bra de pratar. Grymt.

Mätta efter denna vällagade mat, en god PinaColada och japansk öl var det en tur tillbaka. Vi laddar för morgondagens tur till Universal Studios. Kommer bli en intensiv dag men vi är laddade och så sugna på denna enorma upplevelse. Snart säger vi godnatt och tack för idag... några av oss känner fortfarande av sex timmarna tidsskillnad och jetlag. Godnatt.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer