[sammanfattning] av spansk helg

Idag var det dax att åka hem. Fyra dagar gått fort men är så glad att vi åkte. Vi gav och hämtade energi. Att drabbas av en hastig familjetragedi kräver ordentliga plåster för att man ska resa sig igen. Och hur gör man det bäst? Jo, tillsammans. Denna helgen gjorde att vi lite kom på fötter igen. Vi kunde prata minnen, vi kunde skratta, man får faktiskt skratta i sorgen.

Att ha honom hos oss på hotellet och få pyssla om honom länge. Att även veta att han har en så fin relation med sin bror hemma och att de tillsammans fixar detta. Det gör att jag mår bra. Inser att vi har gjort många rätt i vår uppfostran. Älskar dessa ungar så mycket att det gör ont ibland. De är värdefulla och jag är stolt över de varje dag. De är unika. Unika för mig.

Avskedet var såklart smärtsamt. Ännu ett avsked. Ett annat förra söndagen och nu detta. Men han är så stark. Han trivs i Madrid, han mår bra. Jag får släppa mina tårar själv och jag vet. Jag vet att han kommer ju hem. Vi ses snart igen. Först ska han fortsätta uppleva dessa värdefulla månaderna. De som han kommer minnas resten av livet. Jag kliver åt sidan då.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer