[semesterdag 17] besökt ett vattenfall

Små utflykter älskar jag. Förra veckan blev det Tomatens Hos och nu Hallamölla vattenfall. En mysig miljö att bara gå i, över stockar och stenar, upp och ner. Vackra vattenfall och ljuvlig skogsmiljö. Tillsammans med vänner och hundarna som ni alla vet är absoluta bästa kompisar. De leker och och följer varandra. De fick mycket beröm på vägen. Vi stannade i Ystad och åt den störa räkmackan där finns. Inte konstigt den heter VRÄKMACKA. Det är så mycket mat så ingen orkar äta upp den. Puh.

Hit kan jag tänka mig åka igen. Att gå i denna miljö gör mig glad. Dessutom var vädret precis lagom. Inte för varmt. Tror alla uppskattade denna. Nästa gång ska jag gå den längre sträckan. För att gå skog det tröttnar jag minsann aldrig på. Härligt.

Fika p ett litet mysigt café fick avsluta denna dagen. Ett litet pittoreskt creperie. Innan bilen rullade hemåt igen. Då fick vi tusan till att äta med yngsta sonen. Inte varje dag man får en kvalitetskvart med honom. Man blir lycklig för det lilla. Men hela denna dagen blev bra. En bra sjuttonde semesterdag som jag kan tänka mig uppleva igen. Dag att minnas även denna.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer