[semesterdag 19] bilen tog oss norrut

Lite miljöombyte förnöjer. Det tänkte vi oss satte oss i bilen till mannens bror och fru i Mariefred. Barnen jobbar så det var bara vi som åkte. Tillsammans med hunden. Fler stopp för att sträcka på ben och hund men en babblande bil med kaffe och godsaker då går tiden ganska fort. Ett stopp var vid denna fantastiska sjö. En underbar miljö som såklart måste förevigas.

Väl framme blev det god Mariefredchampagne och rundvandring. De bor i ett superfint hus med en fantastisk trädgård. Härligt att se de välmående och glada tillsammans. Vi fick verkligen möjlighet att umgås bara vi. Tid jag uppskattade enormt, en eftermiddag och kväll av välmående. På kvällen gick vi mot stan, eller byn eller stadskärnan. Pittoreskt och fint.

Vi åt på Alba. En kvarterskrog av bästa sort. Och jag åt de godaste musslorna jag ätit. Hunden låg fint under bordet och vi åt och drack gott. En delad Nutellapizza till efterrätt. Så mätta vandrade vi vidare i kvällssolen. En drink på världshuset lockade.

Innan vi gick tillbaka stannade vi vid vattnet. Ajax kikade på ankorna och doppade tassarna. Ljusen var bedårande vackert. Vä hemma satt vi ute en bra stund till och njöt av rosé i kvällsvärmen. Det är som att vara utomlands. En dag att minnas nu.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar