[semesterdag 27] yoga, blåst och god mat

Torsdag och denna dagen gjorde jag tusan också bra. Började morgonen med en väninna, Bodu Balance och en bra frukost. Promenad fram och tillbaka. Bästa starten på denna dag. Tränar Bodu Balance och Yoga för sällan. Det är så skönt. Och så trevligt att sitta länge och prata efteråt. Lite för stormigt för utomhus men inne i sköna fotöljer gick lika bra. Mysigt.

På kvällen hade vi bestämt vi skulle gå och äta. Men tanken var ett helt annat ställe än det blev. Där vi tänkte stängde för blåsten. Men vi hittade alternativ och det blev mycket bra det med. Riktigt gott, mysigt. Bar Bistro håller hög klass minsann. På vägen stannade vi utanför Badhytten och tog lite kul bilder. De har ju satt upp denna stora stol. Dekorativt och häftigt.

Spana in detta kött. Iberico Racks åt jag. Fint upplagt och så smakfullt. Och ett gott rött vin till detta. Lyriskt gott och i trevligt sällskap blir det än bättre. Jag hur sammanfattar jag denna torsdagen då. Den tjugosjunde semesterdagen. Riktigt bra. Tror tusan jag är redo för jobb och höst snart. Det finns ju inga alternativ så jag gör det bästa av situationen. Det är väl lika bra!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer