[semesterdag 5] hände mycket

Visst är det härligt även med semesterdagar som innehåller mycket. Bara det är saker man uppskattar och gillar att göra. Har ju lovat mig det att semestern ska innehålla det jag uppskattar. Idag var en sådan dag. Lillebror i hushållet åkte med kompisar till Båstad för en heldag av bad, fotboll och häng. Så vi tog storebror och hunden och hittade på lite. Kul det med.

Vi började med lunch i stan. Zoc Alos mexikanska burgare. Vi hämtade och åkte till hans lägenhet och åt. Hunden fick träna på att både gå i stan och alla trappor upp. Det gick så bra så. Lite fix och tricks innan vi begav oss vidare. Då för en lång promenad i ett rekreationsområde. Hunden rastades och vi med för den delen. Mysig miljö vi absolut kommer åka tillbaka till.

Solen dök upp så nån timme i solstolen med sällskap, träning, god middag och ett kvällsdopp på stranden innan fotbollen. Jag vad kan man mer säga än att detta var en semesterdag i min smak. Bara bra saker. Jag är bra på att fylla dagarna med bra saker. Det man mår bra av. Och visst är det så. Har man "bara" fyra veckors ledighet då ska de innehålla positivitet.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer