[senaste boken] jag läst

Jg lser sällan böcker. Har dåligt med tid att sätta mig för att läsa en bok. Tyvärr. Däremot älskar jag ljudböcker. Dessa kan lyssnas på när jag gör annat. Powerwalk, kör bil, promenad med hunden eller faktiskt storstädar. Ljudböcker är min grej.


Just nu lyssnar jag på "Den hemliga kvinnnan" av Anna Ekberg. En spännande story med verklighetskänsla. rekommenderas.

Familjehemligheter, girighet och kärlek i thrillerartad roman! Louise lever ett bra liv med sin man Joachim på Christiansø där hon har ett litet café. En dag mitt i sommarens högsäsong, dyker en främling upp och hävdar att Louise heter Helene, och är hans fru som försvann för tre år sedan. Efter DNA-prover står det klart: Louise är Helene. Röntgenbilder visar att hon har blivit brutalt misshandlad med slag mot huvudet under flera år, något som kan leda till minnesförlust. Men det finns ingen tvekan om att hon är Helene Söderberg. Gift med Edmund, mor till två barn och arvtagare till ett företagsimperium. Hon måste återvända till sitt gamla liv ett liv som hon inte minns. Hon måste säga adjö till mannen hon älskar. Hon måste försöka ta reda på vad som hände natten för tre år sedan när hon försvann.

En utmaning för hela februari skapad av Saramadeleine.se, nya rubriker varje dag hela februari - häng med!
#bloggutmaning #blogg #februari2019

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

Den låter riktigt spännande 😊. Jag har lagt till dig på listan över deltagare 😊. Verkligen kul att du vill medvera 😃. Jag skriver upp denna bok på böcker att läsa eller ja också lyssna på 😊
www.saramadeleine.se
ByAlma
ByAlma,
Tack för tipset!❤️
nouw.com/byalma