[solglasögon] är sommarens måste

I samarbete med Fyndiq.se

Solglasögon används varje dag. Från vår sol till höstsol. Morgon som kväll och de få dagar de inte skyddar ögonen sitter de i håret. Jag har gett mig på dyra märkesbågar flera gånger men alltid slutat i andra fina modeller och har hellre ett flertal att välja på. De ska matcha en outfit och passa mig och min huvudform. Man kan aldrig ha för många solglasögon. Men som ni säkert ser på mina bildval är de bruna de som oftast faller mig i smaken. En klassiker som passar det mesta. Med skönt ljus.

Ibland kan jag även tänka mig lite färg. Svarta fungerar alltid med snygg form och ren design. Men nedan röda är ju balla. Tänk dessa till en kul blommig klänning och vita sneakers. Det hade jag kunnat tänka mig en sommarkväll. Det är lite utanför boxen men det kan vara kul andra dagar än de bruna klassiska som jag alltid bär. Oavsett är solglasögon den accessoar jag älskar mest. Den jag bär varje dag oavsett. Så jag kommer nu fylla på min solglasögon samling via Fyndiqs soriment.

Mina favoriter av de jag valt här är de i höger hörna här under. Fräscha och säkert så sköna för ögonen. Dessa kommer jag klicka hem nu och kommer vara mina absoluta favoriter denna sommaren. Nu längtar vi efter solen än mer. Älskar sommarn!

Har ni kikat in hos Fyndiq? Sveriges bästa paradis för fyndshopping. Här hittar du miljontals produkter från tusentals butiker, samlade under ett virtuellt tak och till kanonbra priser. De har ett oerhört varierat sortiment med det mesta att välja på. För att inte prata om solglasögon, det finns flera tusen i deras sortiment. Hur häftigt. Detta i kombination med allt annat. Jag lovar att det ni letar efter hittar ni här. De är en trygg e-handel inom mode, leksaker, mobiltillbehör, heminredning, skönhet & hälsa, elektronik, underhållning, sport & fritid och flera tusentals produktkategorier. Spana in Fyndiq - > HÄR!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer