[solskydd] som på Hawaii

Sponsrat inlägg i samarbete med Glamazon.se

Solen skiner. Har gjort det ett tag och vi njuter alla som mycket vi kan. Jag älskar ju att sola. Tror jag hade kunnat ligga still i en solstol i flera veckor om jag fått möjligheten. Och vad är då viktigare än solskydd? Solkräm och solskyddsfaktor. Och såklart en bra after sun som får huden att vila och faktiskt att solbrännan stannar lite längre. Hawaiian Tropic är en favorit för mig och för många andra. Ett brett sortiment med bra skydd för kroppens alla delar.

Alla Hawaiian Tropics produkter är återfuktande och drar snabbt in i huden vilket gör att de inte kladdar. Man får en så len hud vilket jag gillar och dessutom får man ju ett bra skydd i solen. Den är oljefri och fuktgivande, sitter kvar efter bad och skyddar mot UVA- och UVB. Flaskorna är dessutom snygga och hos mig är detta ett extra plus..

Hawaiian Tropic är ett klassiskt amerikanskt varumärke. Grundades 1969 av Ron Rice som utvecklade solkrämsideén när han såg att invånarna smorde in sig i kokosnötsolja och aldrig brände sig i solen. Hawaiian Tropic blev snabbt en succé.

Alla solskyddsprodukter från Hawaiian Tropic innehåller extrakt av papaya, mango, passionsfrukt, guava och kukai. Solprodukterna från Hawaiian Tropic är även hypoallergena vilket innebär en minimerad risk för allergiska reaktioner. har Ett fullständigt sortiment av Hawaiian Tropic´s solkräm, sololja och after sun finns hos Glamazon.se - håll till godo!

På Glamazon är hudvård online ett helhetskoncept, de står för produkter som vårdar såväl ens yttre som ens inre.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer