[spadygn] ger fullt av energi

När jag fyllde år fick jag presentkort på spa. Detta nyttjades nu. Ett dygn p spa ger energi och välmående. Mossbylund är mindre och pittoreskt, enorm service och fantastisk mat. En riktig tiopoängare vill säga. En väninna och jag var där och kryddade det med extra allt. Bubbel och skvaller, bad och allt vad spa kan erbjuda. Hit måste jag åka igen. Och igen.

Till förrätt fick vi örtgravad svensk bogfilé med ramslöksemulsion, marinerad sallad på grillad honungsmelon, chili & sparris, krispigt nätrispapper & gruyère. Och till varmrätt hällstekt öring med mormors inkokta morötter, rökta bönor & betor, fiskbuljong med citrontimjan- smör, dillolja & kryddiga krispiga fröer. Och ett vinpaket till det. Helt fantastiskt får jag säga.

I spat sedan väntade en ostbricka vid nio. Det smakade också ljuvligt. Goda ostar kan vara bland det godaste jag vet. Det ger en sån hög mysfaktor för mig och smakerna dansar i munnen. Ostbricka is da shit helt enkelt. Muuuuums... Vi borde tusan äta det oftare hemma. Är en stor favorit.

Vi badade så vi fick simhud mellan tårna, i varma och kalla bassänger. Vi tittade på solnedgången innan vi la oss i bekväm hotellsäng och sov som små bebisar. Dagen efter väntade frukosten med stort F. Där kan man ju sitta hur länge som helst. Kaffe och fralla, pannkakor och shot. Allt finns att välja på. Sen badade vi en stund till innan det var dags att åka hemåt...

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar