[speglar] bästa detaljen

Sponsrat inlägg i samarbete med BGA Fotobutik

Jag älskar speglar. En inrednigsdetalj som förgyller vilket rum som helt. Blir som en vidgande tavla på nått vis. Förstorar ett rum och ger en mjuk känsla. Vi har många speglar hos oss i olika utseende. Stora som små och i olika material och färger.

Vi har köpt speglar på bgafotobutik.se, de har ett brett sortiment, och god service. Speglar med anika ramar är mina favoriter. Mässing, eller guld är en klassiker och så snyggt i ett ganska minimalistiskt hem med stramare detaljer. Just nu letar jag efter en bra rund spegel till sovrummet, nedan två hade passat bra. Kanske kul med spegel utan ram faktiskt.

Jag är också sugen på en stor liggande spegel på en vägg. ger en djupare känsla och att rummet är större och bredare. Ibland får man blunda för spegelns motiv bara, alltså den spegelbilden som passerar, om man är trött och sliten, då får man stå utanför ramen och bara beundra spegeln och själv hamna på väggen. Hahaha... skämt åsido.

BGA Fotobutik har ett brett sortiment och inte minst av speglar somsagt. De är ett företag med god service och snabba leveranser. Deras sortiment innehåller ju även posters, ramar och annat för väggarna. Dessutom har de fysiska butiker att besöka om man hellre vill känna och klämma. Men just nu ligger mitt fokus på speglar för kommande beställning till oss.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer