[stina wollter] sommarpratar

Har ni lyssnat? På Stina Wollters sommarprat. Jag knöt skorna och gick på promenad. Det bet mig och jag lyssnade i ett sträck. Tårarna rann och det tog mig rakt i hjärtat. Mig som alla andra. Vilket budskap, vilken röst, vilken historia. Så tagen.

"Stina Wollter får ett mejl från en cancersjuk 8-årig flicka och det blir starten på en djup och livsavgörande relation. - Ett barn valde mig att förbereda sig inför sin kommande död för 12 år sedan, berättar hon i programmet, och ställer frågorna: hur långt är ett liv? Och när är ett liv färdigt?

I början av programmet går Stina tillbaka 27 år i tiden, hennes syster vårdas på sjukhus för sin anorexia. Stina sitter vid sjukhussängen när systern säger att hon inte kommer att överleva sin 30-årsdag. Men det blir aldrig det samtal om hennes tankar inför döden som Stina i efterhand hade velat ha. För Stina Wollter blir relationen med den 8-åriga flickan en möjlighet att göra om och göra rätt den här gången."

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Lyssnade på avsnittet igår, och herregud vad berörd jag blev på ett väldigt fint plan. Talet till hennes syster men framförallt till Maja var så himla fint och vackert❤️
nouw.com/byalma