[vår student] vilket firande

Vilken dag. En dag att minnas alltid. Lillebrors student. Han strålade när han gick iväg på champage frukost. Såklart med blandade känslor men han var peppad. Och så glad. Jag körde grabbarna dit de skulle och de var tusan på G. 16:05 var det dags för utspring. Vädret var på topp och vi alla hade höga förväntningar. Vi fick plats längst fram och såklart, den som hoppade ut först var vår unge. Den ende i vit kostym. Finast av alla såklart. I våra ögon. De visade en sån lycka. Hela tillställningen var så pampig. Till trummor sjöng de studentsången. Jag säger bara wow. Flera gånger om. wow. wow. wow.

Flak med jubel och bil med brummande motor. Kusin och storebror körde honom. Det gjorde honom glad. Vilka känslor. På gatan samlades vi alla sen, skålade med honom. Jag njöt av varje sekund. Att se hans glädje. Det gör mig lika glad minsann.

Sen fylldes trädgården med folk. Vädret höll i och det skålades i bubbel. Vi hade en kille som brassade pizzor, alla var nöjda och glada. I bakgrunden hördes studentsången, om och om igen. Talen avlöste varandra och tårar kom, det var en känslofull tillställning likaväl som lycklig. En gammal fröken till barnen dök upp, det gjorde de båda så glada. Älskar överraskningar. Och när det dessutom blir positivt. Vi överraskade även med Joel som sjöng världen är din, en text som passar studenten så väl. Dessutom fick han och mannen min sjunga, de gör ju det ofta och nu blev det på riktigt. Helt underbart. Kaffe och de finaste cupcakes som smakade fantastiskt. Med egengjorda studentmössor. Kan ni fatta, jag är så imponerad.

En dag och kväll att minnas. Älskade unge vi är så stolta över dig. Jag kan knappt förstå att du redan är där. Skolan är slut och nu väntar vuxenlivet. För mig kommer du alltid vara liten. Min lilla unge, vår lillebror. Världen är din, nu och för alltid!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar