Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[summerar] 2020

Vad kan vi säga om 2020. Hur summerar man detta året bäst. Vad gör att vi inte glömmer bort året som hamnar i historieböckerna. Det året som har präglat oss alla på ett eller annat vis. Världen gjorde en omstart. Ett fotavtryck. Ett stopp. Coronan har gjort sitt, vi alla har vaknat till liv och fått tänka efter lite. Man har fått ta hand om sig själv och andra på ett nytt sätt. Umgänge utan kramar och närvaro på annat vis. Det digitala har växt och vi har fått vara kreativa till lösningar.

Det är en sak som hänt 2020. Såklart en ganska stor sak och detta har ju förändrat mig med. Jag har lärt mig saker själv och om andra i detta. Jag har förstått även om jag inte velat. Insett och hängt med. Jag som andra. Jag påverkas med ju. Vi har ju även haft saker som hänt oss. I vår familj. Stort och smått Positivt och negativt Glädje och sorg. Ett år i upp och ner.

Stora barnet kom in och började plugga på Polishögskolan. Häftigt, stort och mäktigt. Han tog beslut om att flytta hemifrån, packade och flyttlasset går efter årskiftet. Han är plötsligt vuxen och tar vara på sig själv . Hans hjärta är större än nånsin.

Lilla barnet presterade bra på gymnasiet som alltid. Han blev uttagen och åkte till Madrid för studier hela höstterminen. Utmanande, imponerade och stoltserande. Han växte och blev än mer självständig. Kom hem lång och än mer kärleksfull.

Chihuahuan somnade in den sjätte september. Vårt tredje barn. Han vi fick fortsätta skämma bort. Vi saknar hans tassar, hans värme och hans skall. Hans tiggande och hans eviga kärlek. Det gör fortfarande ont. Han saknas oss så varje dag.

Hus och hem renoverade vi lite, inredde om och tänkte till. Ett växthus kom till och vi njöt varje sekund utomhus och inomhus.

Vänner är betydelsefulla. Nu som då. Vissa mer än andra men vi omges av människor vi uppskattar mycket. Mer än nånsin.

Vi firar 2021, tjugofem år tillsammans och sexton år som gifta. Tänk vad tiden går. Tillsammans är vi starkare än nånsin nu.

Jobbet fortlöper. Kanske blir lite mindre än ett intensivt 2020. Kanske blir det det samma. Det återstår att se när året börjar.

Vi gör oss redo för 2021. Firar in med goda vänner. Äter och dricker gott och hoppas på att 2021 blir ett annat åt. Ett enklare år på många plan. Med vaccin kan väl livet se lite annorlunda ut iallafall. Coronan kanske kan bli ett minne blott. Hoppas vi.

Jag önskar er ALLA ett Gott Nytt År, ett friskare och enklare år. Ett kärleksfullt år.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar