[svenskt kött] prioriteras av oss

I samarbete med Dalsjöfors

Att vi i vår familj gillar mat är ingen nyhet. och mat av kvalitet är det viktigaste för oss. Både grönsaker, fisk och kött. Vi väljer med omsorg. Alltid. Vi prioriterar vart vi handlar och lägger gärna en extra peng på kvalitet. Livet är till för att njutas. Så är det. Vi har snubblat över Dalsjöfors. Allt deras kött kommer från djur som är födda och uppfödda på svenska gårdar. Deras slakt, styckning och paketering sker i Dalsjöfors, strax utanför Borås. De har arbetat med detta i över hundra år, vilket gett bred erfarenhet, goda kunskaper och bra relationer till deras lantbrukare. Detta genererar kvalitet. Och ett välmående ju.

Vi är många som gillar att äta kött. Det innebär att vi har alla ett stort ansvar i kötthandeln. Det handlar om att på riktigt bry sig om hur djuren lever, att all hantering sker på bästa tänkbara sätt och kortare transporter. Detta är vi i Sverige bra på och vi har ett ambitiöst djurskydd. Dalsjöfors är ett svenskt livsmedelsföretag vars uppgift är att ta fram bra kött på ett ansvarsfullt sätt. När man väljer Svenskt hjälper vi våra lantbrukare att fortsätta sitt arbete och säkra Sveriges matförsörjning.

De erbjuder ett brett sortiment av färs, nöt och fläsk, för grill och slow cooking. Deras kött säljs hos utvalda återförsäljare. det kan vara värt att prioritera detta. Svensk tillverkat kött är för mig betydelsefullt. Och när djuren dessutom mått bra så återspeglas detta i smak och kvalitet. Kika in på deras hemsida så får ni se deras breda sortiment, ni ångrar er inte!

Dessutom hittar man några inspirerande recept på deras hemsida, jag älskar att få ta del av recept direkt från leverantör av kött och grönsaker. Då vet man att det är genomtänkt och håller god kvalitet. nedan tre ska jag absolut prova snart!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer