[tandblekning] vilken är den bästa?

I samarbete med Bästtandblekning.se

Vita tänder lockar väl de flesta. Jag ogillar grå och gula tänder, det är inte direkt fördelaktigt för någon. Mina är hyfsat vita tycker jag och jag sköter mina tänder väl. Är viktigt tycker jag. Men skulle vilja bleka de ytterligare såklart. Provar med tandkrämer och har gjort en variant hemma för några år sedan med men utan direkt magiskt resultat. Jag letar alternativ och tror jag funnit det jag söker. Denna sidan verkar sälja bäst tandblekning för alla.

Bäst i Test 2019 för just tandblekning är Dentaworks tandblekningskit – ett populärt och effektivt kit som räcker upp till 56 behandlingar. Detta säljer Bästtandblekning.se och detta lockar mig att prova. Dessautom inte såfasligt dyrt i mina ögon. Här kan man få vita tänder med dubbelt så effektiv kliniskt testad formula. Detta tandblekningskit är komplett och är deras mest populära paket. De har lite andra varianter med. Detta innehåller allt man behöver för att bleka tänderna hemma.

Man bleker med gel och skenor precis som hos tandläkaren. Tandblekningsgelen tar effektivt bort gulhet, fläckar och missfärgningar och ger dig fina vita tänder. Detta tror jag på och känner att det kommer fungera. Lockar mig verkligen.

Jag har pratat med min tandläkare flera gånger om just blekning av tänder, även med salongen där jag gör mina ansiktsbehandlingar. Upplever just tandblekning ganska dyrt, klart är det långvarigt kan det vara värt det men kan man få samma goda reslutat till ett förmånligare pris blir jag glad. Och detta verkar vara ett koncept som håller och fungerar.

MAN GÖR SÅ HÄR:

Värm tandskenan
Forma skenan genom att doppa den i hett vatten tills den mjuknar. Dra då upp den och placera över tänderna.

Forma skenan
Tryck hårt med fingrarna mot tänderna medan skenan är mjuk så den formar sig efter dina tänder.

Rengör och blek
Tryck ut en droppe gel i tandskenan för varje tand som ska blekas och placera skenan över tänderna.

Blekningstid
Blek 20 minuter 2 gånger/dag tills du uppnått önskat resultat, normalt 7 dagar.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Jag som jobbat på tandläkarpraktik anser man ska göra det på plats där. Dock vet jag ju för den sakens skulle inte om detta inte är bra
nouw.com/sweetwords