[tandborste] the best of the best

Eltandborstar har man provat genom åren. Flera olika varianter. Både bra och mindre bra. Jag har nu fått äran (kostnadsfritt, i marknadsföringssyfte) att prova en ny på marknaden från Philips, Sonicare DiamondClean Smart. Sonisk eltandborste med app. Detta är den bästa jag testat. Helt fantastiskt. Och detta säger jag inte bara för att jag fått testa. Utan för så är det. Och när det finns lite kul teknik bakom. Då blir jag lite mer i extas faktiskt. Denna laddar man i USB, kopplar till en app och använder olika borsthuvud beroende på. Jag är såld. Och nöjd. Och imponerad.

Rena tänder, när de känns rena, hela dagen. När borsten upplevs mjuk men rengörande. Den tar på ställen man med vanlig borste missar. Att borsta tungan, hur många gör det annars tro? Mmm visst säger tandläkaren man borde, mycket fräschör sitter där. Ibland festar man till med det. Men i mitt fall, inte varje dag. Nu har jag en borste specifikt för tungan. Satt mål i appen, och nu kommer jag borsta tungan. Tro mig. Nu kommer jag ju få en påminnelse om att göra det. Hur bra är inte det då?

Laddar gör man i ett tillhörande glas som ställs i laddaren. Med följer ett rese-etui för laddning i USB, i datorn ex, denna snygga enkla design. Får ju alla på fall. Vill ni läsa mer om denna fantastiska produkt? Se - HÄR

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer