[tanke] en annan måndag

Måndagstanken kan bli en tradition. Man tänker ju alla dagar men på måndagar finns det ibland utrymme för fler. Lite andra och kanske djupare tankar. Eller komiska tankar, orelevanta fjantiga tankar. Eller tomma ointelligenta tankar. Men jag låter mitt huvud gå lite. Mer än bara jobb relaterat. Och försöker notera och dokumentera detta. Varje måndag är min idé.

måndagstanken;

Sommar och värme. Vi alla älskar det. Går fullständigt bananas på bad- och sommarkläder. Dukar ute, får semesterkänsla och stänger av alla onda tankar. Sommar ger oss alla goda vibrationer och endorfiner så det sprutar ur öronen. Och visst är det väl underbart. Att bara få solkyssta kinder gör ju vem som helst lycklig. Och vi önskar och hoppas att det ska stanna så. Hela sommaren, hela semestern och ändra fram till september. Man tar till vara på varje sekund och vågar knappt andas annat. Men... sen vänder vädret. Vindarna blir kyligare, det tom regnar lite och en varm tröja får hänga med ett tag.

Då får vi alla panik. Var detta den sommaren vi fick? Kommer högtrycket tillbaka? Ska vi nu frysa igen och sitta inomhus till midsommar. Kommer vi vara mer på stranden eller var det så det var. tre veckor sommar och sen är det höst. Igen. Jag fungerar exakt likadant. Jag blir lite gråtmild när jag går ut i jeans när jag häromdagen bodde i min bikini. Jag hoppas, och vill, att sommaren inte får vara slut. Vi måste få mer. Högsommar, semester och så. Det är vi värda. Alla är vi det faktiskt.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer