[tanke] på en måndag

Traditionella måndagstanken. Då var det dax igen. Denna veckan tänker jag på mitt jobb. Mitt faktiskt ganska så säsongsbetonade jobb. Vad det innebär och vad jag faktiskt gör. Hur detta faktiskt lever kvar, livnär oss och har en stor betydelse. För mig. För andra. Idag tänker jag dela med mig av det. En extra tanke på det. Och av glädje. Älskar mitt jobb.

måndagstanken;

Jag älskar ju bilder, både att titta på och att ta själv. Har frilansat en del, tar lite bröllop varje sommar och låter det leva kvar hos mig. Värdesätter detta högt. Till vardags jobbar jag som KAM, key account manager, på ett skolfotobolag. Jag säljer, administrerar och sköter det som våra fotografer ska sen fotografera ute på skolan. På mitt distrikt i söder då alltså. Skolfoto har ju funnits i evigheters evigheter. En tradition som är viktig för många. Att minnas och komma ihåg, sin skolgång, sina kompisar och vad det innebär. Viktigt för de flesta. Och för att skolfotobolaget ska komma ut till skolan krävs det ju såklart lite bakom. Jag är en del av det. Ansvarig respresentant här. Nöjda skolor, nöjda fotografer gör att jag är nöjd.

Nu kör vi i gång. Våra dryga tre månaders säsong av fotograferande, producerande och allt vad det innebär. Alla är pepp och på, taggade för en ny höst. Mina tankar just nu är fulla av jobb. Men när man älskar sitt jobb, brinner för detta, då gör man det gärna. Då kan jag gärna använda tankeverksamheten lite extra. Det gynnar ju mig själv i slutändan. Det är lycka.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar