[tatuerad] sjuttonåring

Han har pratat om det länge. En tatuering. Vi var stenhårda, tatuera sig gör man när man fyller arton. Det är ett vuxenbeslut som man tar när man är myndig. Så sa vi och det gällde samma för storebror. Tjatet la sig och förståelse fanns. Till nu. I en tragedi. Han ville skriva ett namn. På platsen det hände. Där han befann sig. De argumenten höll för oss och vi föll båda två.

Sagt och gjort. Han besökte en studio där han bor. Pratade, berätta och visade. Allt på spanska. Ärlig som han är säger han att han bara är sjutton. Då blev svaret nej. Inga sms eller facetime från Sverige fungerade. Vi kan ju dessutom ingen spanska. Men denna mamman med stort hjärta förstod hur betydelsefullt detta var. Google Translate, messanger och en dialog med en tatuerade. Handskrivet intyg och tiden var bokad. Han kunde åka tillbaka och få sin älskade hund förevigad på armen.

Han är så stolt över denna. Och bär den med kärlek. Det var han värd efter att inte kunna vara här i det värsta. Sjutton år och sex månader. Det spelade faktiskt ingen roll i detta. Han ville och vi unnade honom det. Så fint blev det. Älskade unge.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Hängivna föräldrar ger fina barn

nouw.com/handlasmart
ByAlma
ByAlma,
Så himla fint❤️
nouw.com/byalma