Gå till ,[object Object]
Instagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolssonInstagram lindasofieolsson

[teambuildning] julfest och ont i fötter

En väl efterlängtad julfest. 170 kollegor samlade i samma lokal för award, julfest och dans natten lång. Att träffa kollegor man inte träffat på länge betyder mycket. Dricka bubbel och skratta, vara glada över att vi ses. En award med prisutdelning var roligt att följa. En från vårt bolag vann ett pris, detta är hon så värd, hennes driv och lojalitet ska tusan ta mig belönas. Och att få veta av kollegor, viskandes i örat att de röstat på mig betyder än mer för mig. Fina, söta, omtänksamma kollegor!

Vi började dagen med teambuildning på Prison Island, celler att lösa tillsammans, både fysiskt och mentalt. Som vi skrattade, vi hamnade på en säker sjunde plats men kul var det. Det lär vi göra om. När vi kom tillbaka var det dags för lite julstyling, skålande och förberedande. Lite rumsfest några minuter hann vi dessutom med innan det var dags att samlas.

Ett förmingel och tackande för året innan vi begav oss mot den stora festen. Till Black box i Malmö. Här vankandes det julbord, award och en massa mingel. Nya och bekanta ansikte. Att man varit i denna bransch länge gör att man har lite koll , ganska kul faktiskt att störa på lie människor från förr med. En hejdundrande tillställning det där. Dans till fötterna smärtade!

Tack för en bra fest, tack för ett bra år, ett händelserikt år. Vi får se vad 2022 erbjuder. Det får framtiden visa!

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar