[teambuildning] utbildning och kreativitet

Så var det dax igen. Att inleda skolfotoåret med utbildning av nya fotografer, teambuildning av oss och att hitta sin kreativa ådra igen. Fantastiska dagar som går alldeles för fort. Som vanligt. Men tillsammans jobbar vi bra, nu och för alltid.

Vi sågs redan på söndagen på Kebabfabriken. Har hört om detta så länge och äntligen fick vi till det. My god, den godaste kebaben jag ätit. Så gott. Alla var lika nöjda. Och lika mätta. Sen åkte vi till Ånnaboda där kurs och övernattning skulle vara.

En enormt vacker miljö och detta ger ju möjlighet för en massa bilder såklart. Att klättra upp på en sten i kjol är icke lätt men bilderna blev bra så det var det minsann värt. Och denna blå himmel. Denna sjö. Verkligen ett ställe att suga in energi.

Och stughäng. Med en massa skratt. Det kan inte bli bättre när man har världens bästa kollegor. Vi kompletterar varandra, har roligt ihop och jobbar enormt bra ihop. Jag tror jag kan säga att jag har världens bästa jobb. Nu kör vi en ny skolfotosäsong, jag är redo och det ska bli kul. Lika kul som alla de tio åren jag gjort det här. Välkommen höst. Välkommen.

xoxo, linda

Följ mig på Nouw - Instagram - Facebook

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så spännande❤️
nouw.com/byalma
enna,
Vilka härliga bilder 😊 Kram
sayyeastofashion.blogg.se